10 mei 2014 / Top 5 series at the moment

Niks is heerlijker dan tussen het leren door een aflevering van één van je favo series te kijken. Of tijdens. Of in plaats van. Maar ach, het is leuk :) Dit zijn op dit moment mijn favoriete series!

Ugly Betty

Een alom geliefde serie, dus veel introductie heeft dit niet nodig. Ugly Betty gaat over Betty Suarez, die werkt bij MODE magazine maar de ballen verstand heeft van mode. Daarnaast is ze ook heerlijk clumsy en dit zorgt voor heerlijke televisie. De serie telt vier seizoenen en is helaas gestopt. Op dit moment kijk ik het laatste seizoen en ik baal heel hard als ik dadelijk bij de laatste aflevering beland bent.

Orphan Black

Aan deze serie ben ik pas net begonnen maar O M G love it :) Oké, ik ben pas aflevering 3 dus heel veel kan ik er niet over vertellen, maar de serie is heerlijk duister en spannend. De hoofdpersoon, Sarah, is erbij op het moment dat een vrouw die exact op haar lijkt voor de trein springt. Vervolgens jat Sarah haar tas en wat blijkt, ze is ontzettend rijke vrouw. Sarah besluit haar leven over te nemen, op zoek naar al het geld. Heel erg spannend en ik kan niet wachten om verder te kijken. Het tweede seizoen is op dit moment op TV in Canada (ja, eindelijk een keer een leuke Canadese serie!), dus ik heb nog een aflevering of tien te kijken, want helaas telt elk seizoen maar 10 afleveringen.

House M.D.

Al een hele tijd ben ik bezig met House, omdat ik deze namelijk op dvd heb en ik kijk minder vaak series op televisie dan op gedownload. Jep. Maar deze serie is ook echt heerlijk. Sowieso hou ik wel van het medische wereldje (ik kijk dan ook graag Grey's Anatomy), maar het allerfijnste is gewoon het personage House. Zo'n ontzettende rare maar geweldige man om naar te kijken. Hij draagt heel de serie. Op dit moment ben ik bij seizoen vier, dus nog een seizoen of vier te gaan hierna, na seizoen 8 stopt het namelijk.

Revenge

Ik ben zo ontzettend enthousiast over deze serie. Het is echt een van de beste series ooit. Het vertelt het verhaal van Emily Thorne, die wraak neemt op alle mensen die haar vader hebben 'geschaad'. De verhaallijn is zo ontzettend goed en het acteerwerk zo sterk. Echt, ik kan hier uren over doorgaan. En daarnaast speelt het zich af in een heerlijk jet set wereldje in the Hamptons. Wat is er nou nog fijner om naar te kijken? Love it.

Hart of Dixie

En als laatste kan Hart of Dixie zeker niet ontbreken. Deze serie airt op dit moment in the US en ik ben elke zaterdag blij als er een nieuwe aflevering uitkomt. Hart of Dixie speelt zich af in een heerlijk ouderwets stadje, Bluebell, Alabama. Dokter Zoe Hart (Rachel Bilson) komt daar als New Yorkse te wonen en dit brengt heerlijke taferelen met zich mee. Must watch!

Wat zijn jullie favo series?

3 opmerkingen

  1. Revenge is echt een fantastische serie! Ik weet niet of je bij bent, maar waah komend weekend seizoensfinale! En Hart of Dixie is ook erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. House is zeker leuk, al heb hem al compleet gezien. De rest van de series ken ik eigenlijk niet, maar Revenge en Orphan Black klinken erg goed. Ik ben de laatste tijd helemaal hooked aan Pretty Little Liars. Verder kijk ik samen met mijn vriend ook nog wat series haha.

    BeantwoordenVerwijderen