11 juni 2014 / Favourites for this summer: Music

Elke zomer heb ik een paar artiesten die dan favorieten zijn en ik grijs speel. Dit zijn er een paar naast de vaste klassiekers, en ik verwacht dat dit mijn muziek is voor de zomer!

Jett Rebel

Als je mijn blog regelmatig leest, zul je best wel weten dat ik een enorme Chef'Special fan ben - ik ben al naar tien optredens van ze geweest en elk filmpje wat van ze online komt, kijk ik. Zo ben ik ook naar vier concerten van de afgelopen tour geweest, en zo heb ik het geluk gehad Jett Rebel te leren kennen. Hij stond bij drie van de vier van deze concerten in het voorprogramma van Cheffie. Vooraf had ik er nog niet zoveel van gehoord - maar na zijn eerste optreden bij de album release in de Paradiso was ik verkocht. Heerlijk. En daarnaast is hij zelf ook gewoon echt een schatje - in Breda moesten we even een fotootje maken (ugliest foto ever but who cares), waar hij super aardig was, maar ook in interviews en op Twitter is hij tha bomb. En ik ben dol blij want met vriendinnetje Sandra ga ik hem 18 december weer live zien!
Demi Lovato
Demi luister ik al jaren en jaren en jaren (ik denk al sinds 2008) en dit jaar is haar jaar. Ze heeft een world tour aangekondigd, maar nu blijkt dat ze alleen als Special Guest bij Enrique Iglesias komt, dus ik weet niet of ik ga, maar dit is voor haar het jaar dat ze internationaal ├ęcht met haar muziek doorbreekt. Zij komt dus ook veel op elk van mijn afspeellijsten voor. Met name Really Don't Care is nu echt mijn 'jam'.


Jacqueline Govaert
Vroeger was ik al een die hard Krezip fan, dus toen Jacq solo ging moest ik haar debuutalbum wel even checken. Helaas bleek dit niet echt mijn ding en dus had ik voor haar nieuwe album niet zoveel hoop. Ik besteedde er dan ook niet veel aandacht aan, totdat ik haar tegenkwam bij het Cheffie concert in de Paradiso en ik besloot er even naar te luisteren. En wat een heerlijk album! Met name 'Hear how my heart beats' en 'Simple Life' zijn geweldig.

Clean Bandit
Als laatste een band wat ik pas echt ontdekt heb. Natuurlijk kende ik Rather Be al, maar de rest van hun muziek had ik nog nooit geluisterd. Maar oh em gee wat leuk. Met name hun optreden op Pinkpop was erg gaaf en deze muziek ga ik, geloof ik, ontzettend veel luisteren!

Wat luister jij deze zomer?

1 opmerking

  1. Ik zag het gelijk al op de foto. Jett Rebel! Ik vind hem ook echt helemaal geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen