20 juni 2014 / Interrail: Hostels

Nog nooit eerder heb ik in een hostel geslapen. Ja, één keer toen ik in Londen was met school, maar toen hadden we gewoon een 'eigen' kamer omdat we met een grote groep waren. Over anderhalve week komt daar verandering in. Janieke en ik zijn even een middagje gaan zitten en hebben de hostels voor onze gehele trip geboekt. Op de bonnefooi durfden we niet aan, omdat we allebei nog geen achttien zijn en daar doen ze nog wel eens moeilijk over. Daarnaast is dit onze eerste Interrail trip - alle hostels boeken leek ons dus het fijnste. En hiermee ligt ook onze route vast! Hierbij een overzichtje van al onze hostels en de route, verwacht onderweg ook updates want niks is een beter reisverslag dan blogjes.

Berlijn (1-5 juli) - Sunflower Hostel
Dresden (5-7 juli) - Hostel Mondpalast

Praag (7 juli-11 juli) - Sir Toby's Hostel

Brno (11 juli - 13 juli) - Hostel Mitte

Wenen (13-16 juli) - Palace Hostel 

Bratislava (16-18 juli) - Hostel Blues

Budapest (18-22 juli) - Age Budapest Youth Centre

Ik ben heel benieuwd hoe het hostel slapen me gaat bevallen - maar we hebben er volgens mij leuke uitgepikt en oh god, wat heb ik er zin in! Nog 11 dagen!

1 opmerking

  1. Wat spannend, maar dat gaat denk ik een hele mooie reis worden met veel leuke ervaringen! De hostels zien er goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen