10 juni 2014 / Week's end #2 - Werk, Amsterdam en nog meer werkDeze week was een heavy weekje voor mij. Ik moest veel werken, en had me daar ook wel op voorbereid, maar met deze temperaturen is het toch wel heftig om zoveel uren te maken. Daarnaast: waar blijft het vakantiegevoel? Zal dat pas komen wanneer ik de diplomauitslag heb gehad of op vakantie ben?

Maandag, en wat een heerlijk weer nog. Ik begon 's ochtends in de zon, met het lezen van Life of Pi. Daarna was het om 12 uur tijd voor een afspraak bij de bank, papa's huis is namelijk verkocht en er moest even over wat dingen overlegd worden. De rest van de middag heb ik easy doorgebracht op de bank. Ik keek de nieuwe Orphan Black (nah.) en daarna hielp ik mama met de weekboodschappen doen. We aten heerlijke kip, gevuld met spinazie met groene asperges erbij, jum. Daarna was het tijd voor old school film kijken - Lizzie McGuire en Mamma Mia. Love it!

Dinsdag was nog een dagje met helemaal niks op de planning. Ik heb dan ook niet veel uitgevoerd. Ik begon de dag met een heerlijke groene smoothie, om vervolgens te gaan hardlopen. Dit was voor het eerst in weken, dus lekker vermoeiend. Hierna was het nog tijd voor een kwartiertje NTC. Dat had ik de dag erna wel geweten ;) 's Middags keek ik heel erg veel SATC, ik ben eindelijk bezig met het laatste seizoen. Daarna begon ik enthousiast met bloggen, maar toen ik tussendoor te horen kreeg dat ik de 15e vrij kon krijgen, kon ik eindelijk mijn feestje gaan plannen! Twee Facebook events, en veel mailtjes later, kon ik eindelijk een beetje gaan plannen. Guess what I did the rest of the night? Obsessief checken of mensen hadden gersvpt natuurlijk ;) Daarnaast maakte ik een heerlijke tjap tjoy, met heel veel verse groentes. Lekker!

Woensdag, mijn laatste dagje echt vrij en thuis voor de komende week. Maar saai - want het was een regendag. Ik besloot dus om flink te lezen. 's Ochtends begon ik in Nights in Rodanthe van Nicholas Sparks. Twee uur later was deze uit - maar de review komt nog :) Vervolgens ging ik verder waar ik gisteren gebleven was - binge watching SATC. Vervolgens aten we 's avonds een heerlijke rode bieten - rijst salade met geitenkaaskroketjes, om daarna op de bank te ploffen en weer lekker verder te lezen.

Donderdag was het tijd voor een dagje Amsterdam.  Janieke en ik gaan van de zomer interrailen en de kaartjes moesten gekocht worden. We wilden dit graag niet online doen dus op naar de treinreiswinkel it was. Voordat ik de trein instapte, kocht ik nog wat lekkers. Dacht ik. What's the rave about cocos water? Bah. Niet te drinken. Gelukkig had ik ook mijn nieuwe dopper bij :) Hierna sloten we aan in de ellelange rij van de Forever21, waar we uiteindelijk meer dan een uur zijn binnen geweest. Gelukkig ging ik niet met lege handen naar buiten, o.a. een broek voor €7, perfect voor het werk. Hierna kochten we de kaartjes, en ai, wat deed dat pijn. Driehonderd euro pinnen had ik nog nooit gedaan, maar nu weet ik hoe het voelt. Om dat leed te verzachten, zijn we gewoon nog maar wat meer geld uit gaan geven door lekker te lunchen. We lunchten bij Caffe Esprit en ik at een lekkere salade. Hierna gingen we weer naar huis, Janieke moest 's avonds gewoon werken, om vervolgens lekker op de bank te ploffen. Hierna heb ik nog flink opgeruimd in de schuur en toen was het alweer bedtijd.

Na een lange week niet werken, was het vrijdag weer tijd. Maar oh, wat was het warm. Fijn, maar jezus, een lange broek aan, dichte schoenen en een zwart shirtje is dan geen succes. Gelukkig hoefde ik pas om 5 te beginnen, en was ik om een uurtje of 12 alweer klaar. Prima dagje dus zo.

Zaterdag was another working day. Alleen moest ik nu al 's middags beginnen. Gelukkig had ik de dag ervoor mijn fooitje gehad en dus was het tijd om van tevoren een nieuwe parfum te kopen, YSL Manifesto Elixir is het geworden, heerlijk! Het werken was vandaag zwaar, heel zwaar. Elke keer als je van binnen naar buiten liep, kreeg je een klap hitte over je heen. Toen ik om 11 uur dan ook klaar was, was ik dol gelukkig. Nog even een drankje en hup, snel weer naar huis, want ook zondag moest er weer gewerkt worden.

Maar gelukkig kon ik de zondag lui beginnen met een afleveringetje House en de nieuwe Orphan Black. Meer niet helaas, want ook zondag was weer een werkdagje. Ik stond niet echt met mijn favoriete team, maar uiteindelijk ging de dag snel voorbij en was ik rond een uur of 10 toch klaar. Ik kwam thuis, plofte op de bank en was kapot.

De komende week hoef ik gelukkig maar twee daagjes te werken en dan is het donderdag tijd voor de examenuitslag, spannend!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen