24 juni 2014 / Week's end #4 - Miley Cyrus, voetbal, Interrail prep

Als ik aan de afgelopen week denk, dan is het eigenlijk een grote blurr waarin ik volgens mij niet zo heel veel gedaan heb. Ik scrollde mijn foto's door, ik keek in mijn agenda en eigenlijk klopt dat ook wel. Niet heel veel bijzonders.
Maandag was ik gebroken van mijn feestje dag ervoor. Of eigenlijk op de dag zelf, omdat ik pas om 6 uur ging slapen. De rest van de dag stond in het teken van opruimen en een beetje chillen. Ik heb flink bij geslapen, was goed nodig. Ook dinsdag heb ik volgens mij niet zo heel veel uitgevoerd, want ik probeer me nu al tien minuten te herinneren wat ik gedaan heb, maar het schiet me niet te binnen.

Gelukkig was woensdag weer een fijne dag - voetbaltijd! Ik kan me daar echt een hele dag op verheugen. We keken gezellig bij mijn oom & tante en zoals jullie allemaal al weten, hebben we gewonnen, feest!

De dag erna was het tijd voor Interrail prep. Janieke en ik gingen alle hostels boeken, en die hebben jullie van de week al voorbij zien komen. Ik was heel even bang dat het heel lang zou duren, maar gelukkig viel het mee, binnen 3 uur waren we klaar. Ik heb er zoveel zin in!

Ook vrijdag was het weer examenfeestjes tijd. Ik had er twee op een avond, en wist niet precies naar welke ik zou gaan. Gelukkig kon ik naar feestje #1 mee rijden met een vriendinnetje (en zo apart dat iedereen nu een rijbewijs krijgt), en daarna besloot ik toch nog even naar feestje #2 te gaan. Allebei de feestjes waren super gezellig :) Misschien iets te gezellig, want de dag erna had ik een ontzettende kater en moest ik gewoon werken. Maar ach, dat overleefde ik ook weer prima en het was lekker druk, dus doorwerken. Dit was mijn laatste werkdag voor de vakantie - dus nu heb ik echt geen verplichtingen meer!

En zondag was het dan tijd voor het concert waar we al zolang op wachten, helemaal na het verzetten ervan - Miley Cyrus! 's Ochtends half 11 lagen we al voor de deur.. Maar hier komt nog een apart blogje over - ik heb zoveel te vertellen dat het niet hierbij kan ;)

Jep, deze week was best wel boring, met uitzondering van zondag. De komende week wordt vast wel leuker - One Direction concert, diploma uitreiking en veel te doen!

2 opmerkingen

  1. Gefeliciteerd met je slagen en alvast veel plezier op je Interrail reis! Zag hieronder je post over de hostels en je route ziet er echt heel tof uit! Zou zelf ook nog zo graag eens naar Praag en Budapest gaan. Ben benieuwd wat je er van vindt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je naar Miley bent geweest. Hoor zulke goede verhalen over het concert

    BeantwoordenVerwijderen