30 juni 2014 / Week's End #5 - 1D concert, diploma uitreiking en inpaktijdEen hele dag wachten op een concert vreet echt energie. Maandag was ik dan ook echt niet vooruit te branden. Ik heb niet veel meer gedaan dan de weekplanning gemaakt (fooddd), gekookt en voetbal gekeken. En dat laatste? Tja, mijn kleine neefje was er bij en eigenlijk vond ik hem interessanter met zijn kleine voetjes en muziek maken dan het voetbal. Gelukkig sleepten we toch nog een overwinning eruit, ik ben benieuwd hoe we het nu verder gaan doen!

Dinsdag stond in het teken van 1D prep, Interrail prep, to do list afwerken.. En natuurlijk werkt op zo'n dag dan net het internet niet echt mee. Ook keek ik een paar afleveringen Orange is the New Black en Gilmore Girls, van allebei wil ik wel het seizoen waar ik nu mee bezig ben af hebben voor ik op vakantie ga. Verder was het weer zo'n lekker lui dagje.

Jee, weer een concertje afgelopen woensdag :) Ik ben niet eens zo'n ontzettende One Direction fan en toch lag ik om half 11 in de rij. Gelukkig was deze duizendmaal beter georganiseerd dan bij Miley de week ervoor. Al snel werden we in rijen geplaatst, tussen hekken, waardoor je gewoon gegarandeerd was van dat plekje en dus makkelijk uit de rij kon om te plassen en eten te halen. We hadden ook veel plek - zelfs plek zat om te liggen. Ook gingen de deuren eerder open dan gepland was - dat maak je bijna nooit mee!

Eenmaal binnen kozen we een heel fijn plekje uit, bij het podium in het midden. We stonden tweede rij, dus dat was het wachten zeker waard. Tot 1D begon was het flink duwen, ik had nog een beetje ruzie met iemand naast me die dacht zichzelf voor me te duwen, maar gelukkig was dit over zodra One Direction op kwam. Het voorprogramma, 5 Seconds of Summer, kon mij niet echt boeien, maar One Direction was weer heerlijk! Ik kende niet alle nummers, maar het grootste gedeelte wel gelukkig, dus het was heerlijk fangurlen en meezingen. Daarnaast stonden we met leuke meisjes, had het meisje naast ons dik contact met Zayn, wat uiteindelijk leidde tot flink wat tranen bij haar, zo schattig, en waren ze naar mijn mening redelijk goed live! Ja, ik heb weer zeker genoten. De terugweg was iets minder, er stond denk ik wel 5000 mensen op Bijlmer Arena vast omdat er misschien 3 treinen reden. Gelukkig waren we uiteindelijk nog om half 1 thuis.

Mijn slaap had ik ook hard nodig - want de dag erna moest ik nog mijn gehele speech voor de diplomauitreiking schrijven. Ik was er al wel eerder aan begonnen, maar toch lukt zoiets dan pas op de dag zelf. Heel veel stress dus. De hele dag ben ik er mee bezig geweest en een half uur van tevoren moest ik me nog compleet opmaken en aankleden. Gelukkig was ik uiteindelijk net op tijd klaar, en ook op tijd bij de diplomauitreiking. Het was een fijne avond - ik was trots op al mijn vrienden. Zelf werd ik ook nogal in het zonnetje gezet - ik kreeg namelijk het diploma met het gouden randje. Een traditie bij ons op school die één leerling per leerjaar krijgt. Lastig om om te gaan met al die complimentjes, maar ook wel heel fijn om te horen. Naderhand was er nog een gezellig (bijna alcoholvrije ;) ) borrel, maar toen ik eenmaal thuis kwam had ik het absoluut gehad en sliep ik snel.

Vrijdag was oplaaddag - even bijkomen van de twee dagen ervoor. Heel de dag deed ik dus heerlijk niets. 's Avonds moesten er wel nog even wat spulletjes gekocht worden voor de vakantie, dus gingen we even hier het dorp in. Na de basics bij Kruidvat en Etos, besloot ik ook nog even een lingeriewinkel in te duiken die normaal te duur voor me is. Nu was het uitverkoop en ik besloot een gokje te wagen voor een bikini. Nog geen 60 euro lichter, maar met twee bikinitopjes rijker liep ik de winkel uit. Broekjes waren niet mijn stijl, dus ik besloot gewoon een zwart broekje erbij te doen. Prima :)

Ook zaterdag was het tijd om te gaan shoppen, ik ging gezellig samen met mijn zusje. We hadden al lang niet meer alleen samen iets gedaan, dus het was super leuk om weer goed bij te kletsen. Ook zit ze midden in een toetsweek, dus even eruit was wel fijn. Uiteindelijk slaagden we allebei super goed. Marit ging naar huis met een super gaaf paar Roshe Runs, ik met laarsjes en loafers. Ook kocht ik nog wat leuke kleding en een kick-ass zonnebril. Ja, het was zeker een geslaagd dagje. 's Middags kwamen twee oud tantes op bezoek waar we gezellig mee hebben bijgekletst, en die ons uiteindelijk mee namen naar een pannenkoekenrestaurant, jum!

Gisteren was het natuurlijk voetbaltijd, maar daarvoor moest er nog een rugzak ingepakt worden. Naast daarmee bezig zijn, kwam er 's ochtends nog een collega van mijn moeder langs waar we heerlijk mee hebben lopen kletsen. Ze had een LP-speler voor me gekocht bij een tweedehandswinkel, omdat die van mij is overleden, maar ook deze werkte niet perfect dus we zoeken verder. 's Avonds aten we en keken we voetbal bij mijn tante en oom. Ze hadden een heerlijke burger en pastasalade gemaakt, maar jezus, wat was het voetbal spannend. Ik kon het bijna niet meer aanzien. Gelukkig hebben we uiteindelijk gewonnen. Ik ga niks zeggen over hoe, maar hopelijk spelen we zaterdag beter!

En nu is het de week waarin ik op vakantie ga! Janieke en ik vertrekken morgenochtend om 8 uur, en oh, wat heb ik er zin in :) Ook is het wel een beetje spannend, en ik ben vooral bang dat ik dingen vergeet, maar ach, je kan overal alles kopen. Ik wil proberen te bloggen onderweg, maar mocht het er niet van komen, ja, dan niet. Ik heb geen blogjes vooruit geschreven, dus blog stilte betekent gewoon dat ik dan van mijn vakantie aan het genieten ben!

1 opmerking