3 juni 2014 / Week's end

Nu ik alweer eventjes vakantie heb, en alle vrije tijd, had ik gehoopt dat de inspiratie voor mijn blog vanzelf zou komen. Maar dit valt me toch eventjes tegen. Ik heb zat dingen waarover ik graag zou willen schrijven, maar zodra ik dat witte vlak voor me heb, komen er geen leuke stukjes tekst uit. Daarom heb ik besloten maar te beginnen met een 'weekly diary', die normaal dan op zondagavond online zou moeten komen. Vandaar de titel 'Week's end'. Beetje jammer dat het nu al dinsdag is, maar ach, voor nu mijn diary van maandag 26 mei t/m zondag 1 juni. Vanaf nu hoop ik dan ook meer foto's te gaan maken, om jullie een uitgebreid beeld te kunnen geven :)Maandagavond had ik MR-vergadering en dus moest er van tevoren met de leerlingengeleding besproken worden. Ondanks dat het met bakken uit de lucht kwam, besloten we lekker in de stad bij Pink Lemon te lunchen. Rode lipjes en gaan! Ik had een heerlijke salade met gegrilde groenten (die al op was voor ik er een foto van maakte) en het was naast gezellig ook nuttig. Helaas bleek veel van ons werk nutteloos te zijn, we zouden 's avonds stemmen over het school stewards project, waar de leerlingengeleding fel op tegen is, maar helaas werd het met een meerderheid aangenomen. Tussendoor bakte ik ook nog een heerlijke NY cheesecake met karamel. Jum. Een van de beste taarten die ik de afgelopen tijd gebakken heb.

Dinsdag was een van de ergste dagen ooit. Ik verveelde me zo ontzettend. De tijd ging zo langzaam, het regende. Uiteindelijk heb ik de halve dag op de bank gelegen en de rest van de dag gestresst om niks. Skip aub.

Woensdag was gelukkig beter. Zolang ik maar één doel op een dag heb, gaat het goed. Overdag heb ik me dan ook goed vermaakt met series kijken, tot het tijd was om te gaan werken om 5 uur. Zodra ik werk gaat de tijd meestal ontzettend snel, en deze avond helemaal omdat we vanaf een uur of 7 maar met zijn tweetjes stonden. Fijn :) Toen ik om kwart over 12 klaar was, heb ik nog even met wat friends/collega's wat gedronken en daarna snel naar huis. Toch kan ik als ik dan thuis kom niet meteen slapen, en dus lag ik pas om twee uur in bed. Pfoe.

De dag ervoor pas om twee uur in bed ja, maar dat ik pas om half 2 wakker werd op donderdag ging me toch wel heel ver. Toen ik beneden kwam, vroeg ik dan ook aan mijn zusje of de klok stil stond. Nee, helaas niet. De dag was dus zo voorbij en ik heb verder dan ook niet veel uitgevoerd behalve heel veel gamba's gegeten samen met mijn zusje. Heerlijk!

Vrijdag was gelukkiger wel weer iets nuttiger, ik heb namelijk van 11 tot 7 gewerkt en dus lekker uurtjes gemaakt. Toen ik thuis kwam, waren mijn opa en oma er, en we hebben een super gezellige avond gehad.

Zaterdag deze week was de eerste dag dat ik echt iets 'leuks' deed. Dat was in ieder geval de planning. Ik ging namelijk 's middags met mijn zusje naar Jersey Boys. We hadden kaartjes gewonnen, en mama wilde ons wel brengen. Van tevoren lunchten we dus gezellig bij Zeyn, vlakbij het Beatrix theater. Korte review: lekker maar niet heel bijzonder. Wel heel gezellig. Ik at een 'Vegy Club', een club sandwich met gegrilde paprika, courgette en een lekker sausje.

Hierna was het tijd voor de musical. Helaas was het echt niet mijn ding. Het verhaal was saai en niet zo interessant, de muziek eentonig en de humor flauw. Ik heb mezelf niet echt vermaakt, heel jammer. Mijn zusje vond het wel iets leuker, maar we waren allebei erover eens: dit was niet de 50€+ waard geweest. Gelukkig had ik 's avonds nog een leuk verjaardagsfeestje op de planning staan. Pauline ging bobben, aangezien we ook allemaal niet zo'n zin hadden om meer dan een uur te fietsen, en ze net iets meer dan een maand haar rijbewijs heeft. Fijn! Het feestje was ook nog eens heel gezellig en ik heb dan ook een hele fijne avond gehad.

En de zondag geen kater, ook fijn! 's Ochtends stond ik al vroeg in de keuken om de avond voor te bereiden, om daarna om 1 uur weer te gaan werken. Deze keer wel maar tot 5 en dus had ik een keer een eindtijd, heel fijn. Daarna was het tijd voor een delicious dinertje met mama, Marit en een vriendin de ma mere, en daarna kwamen er gezellig drie vriendinnetjes om Monopoly te spelen.

En wat was dat leuk! Ik wilde het alweer even spelen en dus hadden we nu een  leuke avond gepland. Ik had 's ochtend al lekker een cake en brownies gebakken. Toen ik thuis kwam uit het werk heb ik lekker wat worteltjes en komkommer gesneden, voor bij de humus. Daarnaast had ik van alles anders lekkers. Toen mijn zusje ook nog een verraste met vers gepofte popcorn, was de avond compleet. Een beetje jammer dat ik als eerste al failliet was, maar laten we het daar maar niet over hebben..

4 opmerkingen

  1. Klinkt leuk. Mij leek Jersey Boys juist wel een leuke musical, jammer dat het tegenviel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Balen van de musical, gelukkig had je de kaartjes gewonnen. En lekker al die gebakken taartjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben benieuwd naar het recept van de NY cheesecake, ga je die nog met ons delen? Ik hoor meer dat Jersey Boys tegen valt, het moet natuurlik ook maar net in je straatje vallen. Gelukkig had je de kaartjes gewonnen, anders was het helemaal vervelend geweest!

    BeantwoordenVerwijderen