19 juni 2014 / Zara Sale WishlistElk jaar wanneer de Zara sale start om 00:00, word ik weer verleid door alle mooie kleding. Na een uur scrollen, pagina's openen, sluiten of opslaan, heb ik meestal een stuk of 10 items die ik wel zou willen hebben. Toch heb ik nog nooit dan besteld. Zara vind ik nog al lastig met maten, dus koop ik het liever pas in de winkel. Maar een wishlist maken.. Waarom niet he? Dit jaar zag ik de kleding eigenlijk allemaal voor het eerst. Ik ben al zo lang niet meer in real life wezen shoppen, vrijwel alles koop ik tegenwoordig via internet. Ook heb ik mijn geld ook aan wat andere dingen uitgegeven dan kleding. Heerlijk dus om weer even de Zara door te speuren!

Office City Bag  €35,99 // Vanity Case €35,99

Allereerst twee prachtige tassen, die best wel als schooltas kunnen functioneren. De linkse tas is echter nog een beetje een mysterie. Is het een laptopcase die erin zit of gewoon een andere soort losse tas? Ik weet het niet, er staat ook niks over bij, maar mooi is ie wel. Tas 2 is er ook in het zwart, maar deze rode is wel erg gaaf.

Laarsjes €59,99 // T-Shirt €14,99

Deze linkse laarsjes zijn zo ontzettend leuk, ik ben er echt een beetje verliefd op. Helaas durf ik ze nooit te bestellen, met mijn brede voeten en de poezelige standaard Zara schoentjes pas ik er vrijwel nooit in. 

Blouse €19,99 // Jurk €39,99

Geborduurde jurk €39,99 // Blazer €69,99 // Jurk €39,99

De rest van de items zijn super leuke not-musthaves. Ik heb ze absoluut niet nodig, maar oh, wat zou ik ze graag in mijn kledingkast hebben hangen. Daarom gok ik dat ik deze week nog wel even de Zara binnen stap om te kijken of een van deze items er hangt, om waarschijnlijk met iets anders naar buiten te stappen.

Heb jij iets besteld in de Zara sale? 

1 opmerking

  1. Die laarsjes zijn tof, maar inderdaad bestellen bij de Zara is lastig met de maten.

    BeantwoordenVerwijderen