2 augustus 2014 / 18th birthday!Vandaag is mijn 18e verjaardag :) En terwijl ik gewoon heel de dag aan het werk ben, wil ik er toch even bij stilstaan. Want 18 is natuurlijk niet zomaar een verjaardag. Ik vierde het al tegelijkertijd met mijn slagen, dus nu ga ik alleen genieten van de voordelen die er zijn met 18 worden (en ook nadelen). Ik kan eindelijk (weer!) alles kopen in de winkel, wijntjes doen na het werk en helaas ook mijn zorgverzekering zelf gaan betalen. Dat jullie er maar allemaal eentje op mij drinken dit weekend :)

1 opmerking

  1. geweeeeeeeeldig van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal.....!!! geniet van deze heugelijke dag ondanks dat je moet werken.!!!
    Wij zullen er zeker eentje (?) op jou gezondheid pakken
    gr.o+o.............XXXXXXXXXXXXXXXXXX...............!!!!

    BeantwoordenVerwijderen