18 augustus 2014 / Concert addict ♥

Mocht je een vriendin van me zijn, dan is er een bijna 100% kans dat je ooit naar een concert met me bent geweest, of dat we nog samen naar een concert gaan. Sowieso is mijn vriendinnengroepje gek op concerten en festivals - maar ik denk dat ik daar nog wel een van de ergste in ben. Zoveel artiesten die ik graag live wil zien en tja, dan doe ik het ook gewoon. Helemaal nu ik dit jaar veel gewerkt heb en dus ook flink wat geld verdiend heb. Op het moment dat ik dadelijk mijn studenten OV heb, ben ik bang dat het helemaal de spuigaten uit loopt. Voor nu staan de volgende concerten nog op de planning:


29 september - First Aid Kit - Melkweg

First Aid Kit heb ik eigenlijk leren kennen via Ashley, alweer een hele tijd geleden. Nu luister ik heel graag naar deze schattige Zweedse meisjes en toen ik op Ashley's blog las dat ze naar Nederland kwamen, heb ik meteen een vriendinnetje opgetrommeld om kaartjes te kopen en samen te gaan. Ik denk dat dit de eerste keer is dat ik naar een concert in dit genre ga, meestal ga ik naar iets meer upbeat concerten, maar ik kan niet wachten! En daarnaast is de Melkweg een van mijn favoriete concertzaaltjes :)


10 oktober - Chef'Special (deluxe) - 013

Keertje nummero 11! Weer een deluxe show, net zoals de afgelopen keer in Paradiso en die was very, very awesome dus ik heb er heel veel zin in! En ook de 013 bevalt me altijd wel. De laatste keer dat ik Cheffie zag was op Paaspop en in de tussentijd worden ze beroemder en beroemder dus ik ben benieuwd hoe ik het concert ervaar met tig andere fangirls!24 oktober - Chef'Special - Doornroosje

Cheffie gaat altijd in cyclussen. Ik word na zo'n concert zo depressed als ik niet meteen nog een keer kan. Nee, grapje, het is gewoon altijd toevallig vlak na elkaar. In maart/april dit jaar had een concert of 4/5 in nog geen vier weken tijd. Deze keer hou ik het beschaafd: 2 concerten in 2 weken tijd seems reasonable. 18 december - Jett Rebel - Doornroosje

En dan Jettie :) (Valt het jullie ook op dat ik overal -ie achter plak?) Na hem dit jaar een aantal keer in het voorprogramma van Chef'Special te hebben gezien, verdiende hij ook een keer een eigen concert in mijn agenda. Ook hij is ondertussen 10x zo famous als de laatste keer dat ik hem live zag, maar nog steeds een held in mijn ogen. Ik ben benieuwd of hij me ook anderhalf uur kan vermaken!

Welke concerten moet ik nog naar toe en waar kom ik jou tegen?

8 opmerkingen

 1. Aah chef en jett rebel die wil ik alletwee nog heel graag een keer zien. Ik wil het allerliefste een keer naar mumford and sons.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mumford & Sons is inderdaad ook gaaf - die wil ik ook wel eens live zien!

   Verwijderen
 2. Concerten zijn altijd leuk! Ik ben zelfs wel eens naar het buitenland gevlogen om een concert te bezoeken...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is helemaal fanatiek (maar ik zie het mezelf ook wel doen ;))

   Verwijderen
 3. Wat gaaf dat je 2x naar Chef'Special gaat! Ik ga 18 oktober naar ze in de Oosterpoort in Groningen, heel veel zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ik ben ook zo een concert junkie, jarenlang achter artiesten aan gereisd door heel Europa (boybands vooral haha). De laatste jaren wordt het steeds minder omdat de artiesten waar ik gek van ben (meestal country muziek), niet in Europa touren. Het laatste concert waar ik was, was naar mijn #1 favoriet (David Cook) allertijden en op hem heb ik 5,5 jaar gewacht. Mijn volgende concert is in November, Darius Rucker, een country zanger. Ik vind Jett Rebel trouwens ook echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen