28 augustus 2014 / Concert wishlist

Als je vorige week mijn Concert Addict post gelezen heb, weet je al dat ik graag naar concerten ga. Maar ja, concerten zijn duur, kosten je veel tijd en dus kun je niet naar elk concert waar je graag heen zou willen. Wil niet zeggen dat ik niet kan blijven hopen en wensen, en dus is dit mijn concert wishlist!

Angus & Julia Stone - HMH - 26/11

Angus & Julia Stone zijn gewoon goed. Retegoede artiesten. De muziek is fijn, echt kippenvel muziek. Prachtige stemmen, mooie persoonlijkheden. En ze komen naar de HMH. Volgens mij zijn zij echt iets wat je een keer live gezien moet hebben, want wauw.

Gavin Degraw - HMH - 22/9

Gavin Degraw's hits luister ik al lang. Sinds 'In Love with a girl' ben ik al weg van zijn stem, catch nummers. Op dit moment ben ik verslaafd aan 'Best I ever had', dat is zo'n nummer wat ik tien keer achter elkaar kan luisteren en elke keer weer even hard mee blèr. Heerlijk. En dat zou ik graag live ook een keer doen. Heel hard meezingen met zijn muziek. Jammer dat ik in september nog geen OV heb, en de week erna ook al een concert heb..


Dotan - Doornroosje - 6/11

Dotan zag ik één keer eerder al live, bij het B*There Festival in Den Bosch. Hij was toen nog helemaal niet bekend, ik kende zelf alleen zijn ene bekende single 'This Town'. Bij dat festival in de W2 speelde hij in een kleine ruimte, acoustisch. In een kringetje, alleen begeleid door een gitarist. Geen versterking, doodse stilte onder het publiek (wat een man of 25, 30 was). Genieten.

Nu is hij natuurlijk een stuk bekender, iedereen kent denk ik wel 'Home'. En speelt hij dus in grotere poppodia, waaronder de Doornroosje. Oh, how desperately I want to be there.


Blof - Doornroosje - 28/11

Bløf is zo'n Nederlandse band die je zeker wel eens live gezien moet hebben. Iedereen kent wel een aantal nummers van deze geweldige band, en ze hebben echt een geweldig sfeertje om hun heen hangen. Dit concert zou ik graag samen met mijn moeder doen, dat lijkt me heerlijk.


Enrique Iglesias + Demi Lovato - Ziggo Dome - 18/11

Ik hoef echt niet naar Enrique Iglesias. Daar heb ik echt niks mee. Maar damn, het voorprogramma is Demi. Demi Lovato wil ik al ZO lang live zien. Ze is echt een artiest waarover ik kan fangirlen. Ik luister haar muziek al minstens een jaar of 5, 6 actief, maar zij is een artiest waar ik meer bij doe dan de muziek luister. Ik stalk haar op het internet, ik koop cd's, ik kijk series en films waar ze in speelt. Dit komt een beetje voort uit mijn Jonas Brothers fangirlheid, maar oh, wat zou ik haar graag live zijn. Toen de tickets in de voorverkoop gingen, vond ik het helaas te duur om alleen kaartjes te kopen voor Demi. En nu baal ik dat ik dat niet gedaan heb, en er alleen nog maar slechte zitplekken over zijn. Heb dan ook een oproepje gedaan op Ticketswap, ik wil zo graag een staanplaatskaartje!Jacqueline Govaert - Tivoli Vredenburg - 7/11

Jacqueline was natuurlijk de zangeres van Krezip en damn wat was ik daar fan van. Meerdere concerten, huilen bij het laatste concert, wat was dat erg. Toen ik een aantal maanden geleden bij het concert van Chef'Special in de Paradiso was, was zij er ook. En dus sprak ik haar aan. Moest gewoon even. Nu heeft ze weer een kick ass album uitgebracht en moet ik haar eigenlijk gewoon even live gaan zien. Gewoon, omdat dat als thuis komen voelt.

Welke concerten zou jij nog graag heen willen?

4 opmerkingen

  1. Leuke artiesten! Bløf wil ik ook nog eens graag zien en aan de oude muziek van Enrique heb ik goede herinneringen, dus daar zou ik dan wel voor gaan ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk lijstje, verschillende genres, super leuk! Ik zou graag David Cook weer eens zien (en misschien nog wel 50 keer als het kan...). Daarnaast ook veel country artiesten als Tim McGraw, Luke Bryan en Zac Brown Band.

    BeantwoordenVerwijderen