13 augustus 2014 / Ordered: Macbook Air

Herinneren jullie nog mijn ontzettend vage blogje over mijn twijfel tussen Windows Ultrabook en Macbook? I've made a decision. Eigenlijk een hele tijd geleden al - mijn gevoel ging gewoon heel erg naar de Macbook Air en na hem nog een paar keer in de winkel gebruikt te hebben, heb ik voor de Macbook gekozen. Gisteren kon ik niet meer wachten en bestelde ik hem op internet, met onderwijskorting gelukkig. Nog steeds een rip uit mijn lijf, maar ik kan niet wachten!
Ik ben gegaan voor de Macbook Air, 13 inch met daarbij 256GB flashopslag, een i5 processor en 8GB RAM geheugen. Het RAM geheugen is normaal 4GB en omdat ik dus gekozen heb voor wat extra, is de levertijd helaas ook wat langer. Hij komt nu tussen 19 en 21 augustus binnen en ik kan niet wachten! Ik heb eigenlijk nog nooit op een Macbook echt gewerkt, dus ik zal heel erg moeten wennen, maar ik heb ook ontzettend veel zin om er mee gaan zitten spelen.

Dat de levertijd nu wat langer is, heeft ook zo z'n voordelen. Ik kocht namelijk onderstaande sleeve bij ASOS en die is nu op tijd binnen. Oh, wat kijk ik er naar uit dat hij binnenkomt!


4 opmerkingen

  1. Je gaat heel erg blij zijn! Ik heb vorig jaar ook de overstap gemaakt van een windowslaptop naar een MacBook Air en ik kan niet meer zonder. Je neemt hem overal makkelijk mee naar toe door zijn gewicht en hij werkt hartstikke fijn. Oh en die van mij draait er ook gewoon nog Sims 3 op.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat gaaf, die sleeve is ook prachtig. Wat heb je trouwens een leuke blog, ik ben je meteen via bloglovin gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog.
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen