5 september 2014 / August favourites

Vanaf nu elke maand een blogje met daarin in mijn favorieten dingen van die maand. Series, films, boeken, kleding. Leuk om bij te houden :)

Ik had eigenlijk gehoopt dat dit blogje vol zou staan met bruine benen, terrasjes en zon. Helaas viel dat vies tegen. De zon die we hadden, was wanneer ik aan het werk was. Verder is het weer helaas bagger geweest. Ben ik de enige die nog niet echt het gevoel heeft dat het zomer is geweest? En dat het nu lekker weer is, is heerlijk - maar helaas koelt het 's avonds nu al heel snel af en zit ik 's ochtends toch nog bibberend op de fiets.

Favourite series - NashvilleIk twijfelde heel erg of ik hier Grey's Anatomy zou neerzetten, die ik weer opnieuw aan het kijken ben, of Nashville, de nieuwe serie waar ik compleet verslaafd aan ben. Het is dus Nashville geworden  ;) Deze country serie is heerlijk dramatisch, met gave muziek en best of all: Michiel Huisman. Dit is mijn nieuwe must watch!

Favourite introgroepje - groepje 35


Wat ben ik blij dat ik aan de intro mee heb gedaan. Anders had ik namelijk nu in mijn eentje radeloos rond gelopen op school. Gelukkig is dat niet het geval en heb ik nu een heleboel leuke mensen om me heen, die je goed kunnen helpen en het daarnaast ook nog eens gezellig maken :)

Favourite gadget - Macbook Air

Hier had eigenlijk niks anders kunnen staan ;) Volgende week heb ik nog een wat uitgebreider blogje over hoe ik mijn eerste weken met mijn nieuwe Macbookje heb ervaren, maar ik kan vast verklappen: I'm totally in love!

Favourite song - If I didn't know better


Dit nummer zat in een van de eerste afleveringen van Nashville en vanaf dit moment was ik om. Wat een prachtig nummer, heel lief en tender. Sindsdien staat dit nummer op repeat, het zou me niet verbazen als ik dit nummer al een keer of 100 geluisterd heb.

2 opmerkingen