18 september 2014 / Blog break

Ik neem een blog break. There. I said it. Waar ik al een aantal dagen tegen aan hik, heb ik nu uitgesproken. Tijd voor een blog break. Want oh, wat zijn er veel dingen waar ik wel  over zou willen bloggen, maar waar ik de tijd noch energie voor heb!

Studeren is hartstikke leuk, maar heel, heel erg vermoeiend. Allemaal nieuwe indrukken, drie grote opdrachten per week inleveren, veel lezen, weinig slaap, veel reizen en dan ook nog 20 uur per week werken. Het vreet gewoon heel veel energie en ik weet mijn tijd nu nog niet zo goed te verdelen. Er zijn zoveel leuke dingen die ik al tijden op mijn to-do list heb staan, maar waar ik gewoon niet aan toe kom. Stom!

En dus ga ik de komende tijd even een ritme creƫren, zonder dat mijn blog daar bij in de weg zit. Want het voelt toch heel erg als een verplicht. Zelfs met minder dan 50 bezoekers per dag ja. En als ik dan een loos momentje heb de komende tijd, dan kan ik nog steeds bloggen. Dan gaat ie bij de opgeslagen posts en weet ik zeker dat ik jullie over een tijdje van allerlei leuks kan voorzien.

Ondertussen blijf ik gewoon fijn allerlei andere blogjes lezen, met veel bewondering van mensen die wel regelmatig kunnen bloggen. En wil je in de tussentijd toch een beetje op de hoogte blijven? Check Twitter!

Liefs,
Benthe


6 opmerkingen

 1. Heel begrijpelijk! Ik zit nu zelf ook met die struggle van tijdnood, dus snap je helemaal! Succes met een goed ritme vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed zo. Studie heeft prioriteit. Als je straks in de flow zit dan krijg je vanzelf wel weer tijd en zin om te bloggen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is herkenbaar voor velen denk ik, en natuurlijk is het helemaal geen probleem, goed dat je je eigen grens aan geeft en wanneer jij er weer klaar voor bent en er weer de tijd voor hebt, kun je altijd je blogleventje weer oppakken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat je een blog break neemt, maar je studie gaat inderdaad voor! Succes ermee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer, maar ik snap het heel goed dat je gewoon te druk bent. Hopelijk ben je snel weer terug!

  BeantwoordenVerwijderen