8 september 2014 / Week's End - week 36


Maandag

First day back to school! Ik hoefde gelukkig maar van kwart voor 11 tot half 1, maar omdat mijn fiets nog bij mijn neef stond, moest ik vanaf het station naar hem toe lopen. Ook moest ik mijn traject abonnement activeren, en wilde ik niet pas last minute op de universiteit zijn.. Betekende dat ik dus nog de trein van 8 uur moest pakken. Gelukkig ging alles soepel, en hoefde ik niet te haasten. Lekker rustig de eerste dag beginnen :) Het eerste college was ook meteen super interessant, ik kreeg meteen een goed gevoel. Heel fijn!

's Avonds mocht ik ook weer aan het werk, maar dit was een vervelende werkdag. Het was zo ontzettend rustig, en als ik ergens een hekel aan heb, dan is het zo'n ontzettende saai avond. Laat mij maar doorwerken, dan is het tenminste fun! Omdat het zo rustig was, was ik wel al om half 11 klaar. Zat slaap kunnen krijgen voor de volgende ochtend dus :)

Dinsdag

Op dinsdag begonnen mijn colleges namelijk al om kwart voor 9. Poeh, om kwart over 6 je bed uit. Daar moet ik nog even aan wennen! Mijn colleges vandaag waren iets minder nuttig, en ik moest ook nog eens drie uur tussen door wachten. Jammer, maar helaas. Toch was ik goed moe toen ik thuis kwam, en ik heb de rest van de avond dan ook weinig uitgevoerd, behalve het eerste huiswerk.

Woensdag

Wat is dat heerlijk, pas om kwart voor 11 op school te hoeven zijn, en om 2 uur alweer thuis zijn! Ja, je reist veel voor weinig college, maar toch vind ik het erg lekker dat je maar kort naar school hoeft. 's Middags nog even een cadeautje gekocht voor de opa & oma die vrijdag en zaterdag jarig waren, een heel mooi boek over Afrika en de Yogi Man bij de Wereldwinkel. Ik hou van cadeautjes van de Wereldwinkel geven!

Ook deze avond mocht ik weer aan de bak op het werk. Gelukkig liep het lekker door, ik heb fijn gewerkt. En omdat ik de volgende dag pas om kwart voor 4 op school hoefde te zijn, heb ik gewoon lekker mee doorgestaan tot sluit, en flink gepoetst. Fijn! (En fijn voor mijn bankrekening ;))

Donderdag

En ja, op donderdag hoef ik dus pas om kwart voor 4 op school te zijn. Mijn uitslaapdagje dus. Nadat ik om 10 uur mijn bed uitgerold ben, heb ik het ook nog lekker rustig aan gedaan. Afleveringetje Nashville, stukje bloggen, beetje lezen. Heerlijk! Hierna ben ik wel nog even voor school aan de slag gegaan: lessen voorbereiden. Wat ben ik toch goed bezig ;)

Donderdag had ik ook mijn eerste werkgroep, wat me heel goed bevallen is. Ik bedoel, een hoorcollege is ook interessant, maar in een groepje van 20 mensen leer je toch net wat beter mensen kennen en kun je ook wat meer inbrengen, leuk!

Vrijdag

Op vrijdag om kwart voor 9 werkgroep, wie verzint het ;) Ik vond het niet zo ramp, ik heb het liever vroeg op de dag dan pas om kwart voor 4. Helaas bleek dat we bij deze werkgroep een student hebben als docent die niet kan uitleggen, en daarnaast ook nog eens rare principes heeft ('Ja, als je trein vertraging heeft en jij daardoor te laat komt.. Ja, dan had je maar een trein eerder moeten nemen.') En dat voor het vak waar ik waarschijnlijk het meeste moeite mee zal hebben. Jammer.

Wat wel heel fijn was, was dat ik hierna al college had. En dus heb ik de rest van de dag niks gedaan. Wat erg eigenlijk (en ik merkte de gevolgen pas zondagavond). Wel bakte ik het brood wat jullie zaterdag al voorbij zagen komen, jammie! 's Avonds ging ik gezellig op verjaardag bij mijn opa & oma, om vervolgens heerlijk lang te slapen.

Zaterdag

Another working day. Na lekker uitgeslapen te hebben, en heerlijk een stuk gelezen te hebben, mocht ik om één uur weer aan de slag. De lunch was gelukkig lekker druk, maar toen het daarna instortte en het diner super rustig was.. Ja, toen was ik blij dat ik om half 9 naar huis kon. En ook deze avond heb ik verder niks gedaan - heerlijk!

Zondag

Zondag moesten we de erfbelasting gaan invullen bij mijn oom. Wat een hels karwei zeg. Daarvoor heb ik gelukkig wel nog mijn boek uit kunnen lezen en lekker op mijn gemakje wakker kunnen worden, maar daarna was het toch echt gedaan met de pret. Toen we na de erfbelasting thuis kwamen, is het enige wat ik gedaan heb gelezen, gekookt en heeeeel veel voor school gedaan. Ja, dat krijg je er dus van als je pas op zondagavond begint, met als resultaat dat je pas om half 1 klaar bent. Bah. Dat gaan we dus niet meer doen.

Gelukkig komt er weer een nieuwe week aan, dus tijd zat om op tijd te beginnen. Hij is ook weer lekker vol, met drie werkdagen, zat te doen voor school, lekker uit eten met een vriendinnetje en een dagje Appelpop. Leuk!

1 opmerking