18 november 2014 / 50 days to 2015 - TSSH

Al eerder schreef ik over Lianne, The Self Help Hipster. Ze schrijft over alles zelf-hulp-gerelateerd, met handige tips om goed te studeren, jezelf te verbeteren etc. etc. Ongeveer een jaar geleden heb ik een workshop bij haar gevolgd over Habits, super interessant en ook echt leerzaam. Ik ben fan! Toen ik een weekje geleden zag dat ze een nieuw e-book heeft uitgebracht, en ook nog eens de opbrengsten aan het goede doel doneert, moest ik deze meteen afrekenen.Het boek is geïnspireerd op Lianne zelf. Ze had vorig jaar een 'meh' jaar gehad, en besloot er nog even knallend uit te gaan, en een 50 dagen challenge te houden. Dit jaar heeft ze haar blogjes erover wat aangepast en er een kick-ass ebook van gemaakt met leuke glitterplaatjes en awesome quotes.

Ik ben zelf ook meteen begonnen aan het boek en ik ben impressed so far. Korte challenges, die goed te doen zijn op een dag. Het zijn geen grote plannen waar je uren en uren voor nodig hebt om ze af te ronden, ze zijn goed in je 'dagelijkse leven' in te passen. Dingen schrijven, ergens over nadenken, extra dit, een beetje dat. Alles is prima te doen - en dat vind ik heel erg fijn. Wel zou ik je aanraden, dat wanneer je het boek koopt en mee doet met de 50 dagen, je dag van tevoren vast eventjes de opdracht leest. Zo kun je je er vast even op instellen.

Ik heb zelf ook een meh-jaar gehad. Er is veel gebeurd, zowel super leuk en positief, als super kut en helemaal niks aan te doen. Ik wil graag ook nog wat van de laatste dagen maken, en er een beetje bij stil staan. Voor je het weet is het oud & nieuw, de kutste dag van het jaar. En dus doe ik gewoon enthousiast mee. Omdat ik er gewoon iets van wil maken. Een aantal dingen zijn voor mij way to personal om hier te delen, maar ik denk dat iedereen iets aan het boek kan hebben. Om jezelf positief te verbeteren. Of in ieder geval niet zo'n fijne winterdepressie te krijgen.

Het boek is te koop via Lianne's site. Het kost $5,50, ongeveer 4€ en zoals ik al eerder zei, gaan alle opbrengsten naar het goede doel. Meer informatie kun je daar lezen, maar ik ben super positief en zou het iedereen aanraden.

1 opmerking