1 november 2014 / De draad weer oppakken..

Zaterdagochtend, 10 uur. Gisteren heb ik een super leuk feestje gehad van een vriendinnetje. Fijn gedanst, gedronken, gekletst. Hierna bleef een ander vriendinnetje slapen en om 10 uur had ik mijn wekker gezet. Vriendin F. moest weer aan het werk, ik mocht weer gaan leren. De tentamens komen steeds dichterbij. Misschien moet ik vandaag meteen beginnen met leren, in plaats van het uitstellen tot laat op de middag. Ik zet nog een aflevering Grey's Anatomy aan.

Zaterdagochtend, half 12. De postbode loopt langs het raam, terwijl ik natuurlijk nog in pyjama zit, en zwaait met een bol.com pakketje. Mijn Jett Rebel LP is binnen, jee! Het nieuwe album van Jettie is heerlijk - Hits for Kids.

Zaterdagochtend, 1 uur. Het album van Jett is ondertussen afgelopen, drie koppen thee en tig blogposts lezen later. En ik merk het al. Ik heb zelf weer blogkriebels. Waar ik nu al weer anderhalve maand niet geblogd heb, en er eigenlijk niet veel aan gemist heb, voel ik dat ik weer wil delen wat ik gekookt heb, wat voor kick-ass muziek en series ik deze maand ontdekt heb, welke concerten ik heb bezocht. Zal ik het doen? Ach, waarom ook niet. Lekker handig, twee dagen voor je eerste tentamen. De kriebels zijn er, dus wachten gaat echt niet meer. Het eerste blogje in twee maanden dat soepel uit mijn vingers vliegt en binnen een half uurtje op papier staat.

Het is weer tijd om te gaan bloggen. Misschien op een iets andere manier, en in ieder geval niet heel frequent (ik zit te denken aan beginnen met één blogpost per week), maar gewoon weer even van me afkunnen schrijven en dingen kunnen delen vind ik heel erg fijn. Na de tentamens zal het eerst volgende blogje weer online komen, want de tentamens wil ik graag wel halen en daar ga ik de komende dagen nog even voor knallen. Maar daarna - met een nieuw blok, een vrijdag vrij en wat rust, dan wil ik graag weer woorden schrijven en online zetten. Met kletspraat, met foto's van lekkere recepten, alles. Ik kan niet wachten!

Tot die tijd moeten jullie nog even jezelf vermaken, maar daar kan ik wel vast de volgende tips voor geven:


Het nieuwe album van Jett Rebel, sinds gisteren uit, met weer ontzettend gave, creatieve nummers. Mijn favorieten zijn Pineapple Morning, Baby en Harmony. Kan niet wachten tot ik hem 18 december weer live mag zien!De nieuwe Gitaarlem van Giel met mijn helden van Chef'Special. Heerlijk.

Dit recept voor je zondagochtend ontbijtje. 

3 opmerkingen