20 december 2014 / Concerten in het vooruitzicht

Alweer bijna een half jaar geleden maakte ik dit blogje over de concerten die ik nog in het vooruitzicht had. Ondertussen zijn deze allemaal geweest en dus besloot ik een nieuw blogje te maken!

Kovacs - 013 - 21 februari

Ken je van: My Love

Kovacs kan nog wel eens heel groot gaan worden. Een prachtige stem, bijzonder uiterlijk en naar horen zeggen retegoed live. Hier wilde ik bij zijn. Gelukkig kon ik een vriendin strikken, en gaan we haar live zien in de kleine zaal van de 013. Intiemer kan het niet. 

Chef'Special - HMH - 14 maart
Ken je van: In Your Arms, Birds, On Shoulders

Had je anders verwacht, een concert-overzichtje waar Chef'Special niet in staat ;)? Helaas duurt het nog ontzettend lang. De laatste keer dat ik ze live gezien heb, is in oktober geweest, en de eerst volgende keer dus pas in maart. Vijf maanden geen Chef'Special live. Dat is bijna een unicum. Ik mis het nu al een beetje. 

Olly Murs - HMH - 17 mei

Ken je van: Wrapped Up, Dear Darlin', Troublemaker

Olly Murs zag ik vorig jaar al een keer live in de Melkweg. Een vriendin had een kaartje over en ik ging mee (ook al had ik er nog nooit van gehoord). Bam, in één keer was ik om. Wat een ontzettende catchy muziek en een onwijs goede entertainer. Binnen drie minuten heeft hij alle meisjes om. Heel erg leuk! Toen hij nog een keer naar Nederland kwam, deze keer in de HMH, moesten we natuurlijk nog een keer gaan :)

Taylor Swift - Ziggo Dome - 21 juniKen je van: Shake it Off, We are Never Ever Getting Back Together, I Knew You Were Trouble  

Taylor Swift luister ik al zo ontzettend lang, ik kan niet herinneren wanneer dat is begonnen. Waarschijnlijk ongeveer tegelijkertijd met mijn Jonas Brothers fangirl fase, toen had zij namelijk een relatie met Joe Jonas, een van de broertjes. Ondertussen is haar muziekstijl zo ontzettend veranderd. Van 'meer country dan dit kan niet' tot ontzettend poppy. Leuk om deze verandering mee te maken, en ondertussen blijft haar muziek gewoon heerlijk!

U2 - Ziggo Dome - 12 september
Thank god. Ik verwachtte serieus dat ik nooit meer naar een U2 concert zou kunnen. De kaartjes voor 8 & 9 september waren zo snel uitverkocht, en ondanks dat ik wel extra data verwachtte, had ik ook weinig hoop om daar nog kaartjes voor te krijgen. Toch, toen we van de week klaar zaten, ging het opeens heel soepel. Ik kon staanplaatsen aanklikken en om 10:02 hadden we twee kaartjes. Zoveel zin in! 


Welke concerten heb jij nog op de planning staan en kom ik je ergens tegen?

1 opmerking