3 december 2014 / Project Positief

Al een tijdje gaat de Project Positief Tag rond door bloggersland - ontwikkeld door Dagmar Valerie. Naast dat haar blog heel erg fijn is, heeft ze ook een fijne tag ontwikkeld. Ik vond het ook leuk om deze in te vullen :)


Bron

Wat is je favoriete quote en waarom?
Ik ben niet het type meisje dat met quotes gooit of ze ophangt in fotolijstjes. Dat is allemaal een beetje too much for me. Toch vind ik 'There are years that ask questions and there are years that answer' erg mooi. Vooral zo tegen het einde van 2014 kan ik hier wel iets mee. Als dit een jaar was vol vragen, dan brengt 2015 vast heel veel antwoorden.

Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!
Op dit moment zou ik zo niet 1 2 3 een droom kunnen opnoemen. Ik ben net begonnen met studeren en vind mijn studie super interessant, maar ik durf niet te zeggen wat ik er mee ga doen. Of ik in mijn derde jaar stage wil gaan lopen of naar het buitenland wil. Welke master ik ga doen en waar. Dit zijn allemaal nog vragen.

Toch is er één ding wat ik sowieso graag wil doen. En dat is een oud huisje kopen en compleet opknappen en renoveren. Ik wil meters verven en leren klussen. Dit is echter pas een lange termijn droom, toch hoop ik dit graag te doen.

Wat betekent geluk voor jou?
Geluk betekent 's ochtends wakker worden en zin hebben in de dag. Geluk betekent kippenvel krijgen bij mooie moment. Geluk betekent die kriebel in je buik als er iets ontzettend leuks gebeurt. Geluk is tijd en mogelijkheden hebben om de dingen te doen die je graag wilt. Geluk is zoveel, en toch ook zoiets ongrijpbaars.

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Een aantal van mijn collega's, mijn zusje, andere familie, vrienden. Mensen die een bepaalde vibe hebben, die niet te omschrijven is.

Voor wat mogen we je 's nachts wakker maken?
Pfoe, lastige vraag dit! Ik kan goed tegen weinig slaap, maar voor iets stoms wakker worden zou me heel chagrijnig maken. Je mag me 's nachts wakker maken voor knuffels, goede gesprekken en spannende boeken. Maar nog steeds geef ik voorkeur aan dat dit overdag gebeurt ;)

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Vorige week donderdag had ik wat tijd tussen colleges en dus bezocht ik met een aantal studiegenootjes Backwerk & de Primark. Daar kocht ik een kersttrui met lichtjes (!!) en die heb ik tijdens mijn werkgroep aan iedereen laten zien. Om kwart voor 4 tot half 6 nog werkgroep is niet goed voor je concentratie, en dus heb ik het hele college een beetje lopen giebelen. Was gelukkig heel gezellig!

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Dat ik mijn VWO-diploma heb gehaald, met hoge cijfers. Dat ik op dit moment studeer, en het best wel prima gaat, terwijl ik gewoon nog 20 uur in de week werk.

Welke boodschap zou je graag aan anderen meegeven?
Neem niet te veel hooi op je vork, maar neem de tijd om van momenten te genieten. Skip dat ene college, werk een dagje niet, skip dat saaie verjaardagsfeestje. En leef dan in het nu. Bak die ene taart die je al zo lang wilt uitproberen. Rook dat ene sigaretje wat je misschien niet zou moeten roken. Drink een extra glaasje wijn, ook al ben je al een beetje tipsy. Neem die tatoeage. Geef die persoon een extra knuffel. Geniet.

1 opmerking

  1. Leuk om te lezen en een mooi antwoord op de laatste vraag!

    BeantwoordenVerwijderen