7 december 2014 / Week's End - week 49

MaandagJeetje, is het alweer 1 december? Time flies! Maandagochtend stond in het teken van een beetje lui opstarten. 's Ochtends had ik eigenlijk hoorcollege (Economie), maar de kaartverkoop van Olly Murs begon en dus besloot ik thuis te werken aan economie en ondertussen de kaartjes te bestellen. Fijn, 17 mei naar Olly Murs! Vorig jaar oktober ben ik ook al een keertje naar Olly geweest, in de Melkweg, en dit was een groot feest, dus ik kan niet wachten om weer te gaan!

's Middags ging ik heel netjes wel naar college, Nederlandse Politiek in Vergelijkend Perspectief, waar we het hadden over partijfamilies, interessant! Toen ik thuis kwam na college, zat ik in zo'n goede flow dat ik nog even flink aan school heb gewerkt. We hadden nog een lekker soepje over en daarbij grilde mama een forelletje, heerlijk simpel en goed diner!

's Avonds was het tijd om nog lekker te gaan borrelen met Floor & Jacky, twee van mijn liefste en fijnste collega's. We hebben weer heerlijk bijgekletst, altijd fijn, zo'n girls night out.

Dinsdag

Pfoe, dinsdagochtend viel me zwaar. Niet dat ik de dag ervoor nou zoveel gedronken had (1 wijntje), maar mijn bedje uitkomen leek mission impossible. Uiteindelijk had ik 20 minuten om alles te doen, inclusief haren wassen. Wat een hel.  Om daarna met mijn natte kop in de koude lucht te moeten stappen, bah. Gelukkig was ook dit college van Nederlandse Politiek weer interessant, partijsystemen, en ook deze dag had ik weer maar één college, heerlijk! 's Middags nestelde ik me op de bank met een aantal films (Tangled, Shark Tale & Alice in Wonderland).Ook lag de Team Confetti box in de brievenbus toen ik thuis kwam! Eigenlijk was ik alweer vergeten dat ik deze besteld had, totdat Iris iets op Instagram postte. Ik was zelf niet super enthousiast. De inhoud was leuk, maar ik vond het vrij prijzig voor wat je kreeg... Toch altijd fijn om zoiets te ontvangen!

Woensdag

Overdag had ik eigenlijk college. Ik bleef thuis, omdat ik andere dingen wilde doen dan naar college. Maar goed ook, anders had ik in een trein gezeten waar iemand voor sprong. Brr.. Eng!Niet dat ik de hele dag alleen maar thuis heb gezeten - 's avonds mocht ik weer lekker aan het werk. We hebben nieuwe bedrijfskleding, erg leuk!

DonderdagDonderdag is altijd mijn lange schooldag. Normaal van kwart voor 9 tot half 6, gelukkig was het deze keer van kwart voor 9 tot half 4, maar nog steeds te lang voor me. Op het einde van de dag ben ik gewoon mijn concentratie kwijt. 's Middags hadden we ook nog een gastcollege, Hans Wansink van de Volkskrant, en hij had vast iets leuks te brengen, maar hij kon absoluut niet presenteren, en dus viel ik een paar keer echt in slaap. Het spijt me zeer. De helft van de collegezaal was ook leeg na de pauze..

Toen ik thuis kwam, besloot ik dan ook om lekker niks te doen. Koffietje, 43, tv en 's avonds een kipjes braadden voor de dag erna. Heerlijk, niks doen.

VrijdagVrijdagochtend begon ik met rijles, as usual. Ik zit ondertussen op les 11 ongeveer, en het gaat opzicht wel oké. Het blijft nog een beetje eng! Toen ik daarvan thuiskwam, ben ik aan het bakken gegaan voor 's avonds. Een heerlijke chocolade-hazelnoottaart.

's Avonds vierden we namelijk Sinterklaas. We speelden een dobbelspel, met een aantal 5€ cadeautjes. Gezellig :) Aan het einde van de avond was ik wel echt kapot, vermoeiende week ondanks dat ik weinig bijzonders deed.

ZaterdagWorking time! Ik had eigenlijk mijn wekker vroeg gezet, zodat ik nog wat kon doen, maar ik was zo moe.. Dat werd hem niet! Dus na nog maar wat geluierd te hebben, ben ik vroeg naar mijn werk gegaan zodat ik van tevoren nog even een nieuwe broek kon kopen. Nieuwe werkkleding betekent ook een nieuwe broek!

Het was onwijs rustig en dus was ik lekker vroeg klaar. Jammer voor mijn uren, maar heerlijk om nog even op de bank te hangen. Mama was de kerstboom aan het optuigen dus met een kop thee, wat lekkers en kerstmuziek heb ik de rest van de avond doorgebracht. Fijn!

De rest van de week heb ik een hoop dingen op de planning staan. Vandaag ga ik veel voor school doen, maar ook voor het theorie examen wat ik morgen heb! Spannend, ik hoop dat ik hem in één keer haal. Dinsdag ga ik naar het concert van Benjamin Clementine, vrijdag en zaterdag moet ik werken en de rest van de week zal ik druk bezig zijn met school. We moeten over twee weken onze voorlopige versie van de semesteropdracht inleveren, nog veel te doen dus. Fijne zondag allemaal!

1 opmerking

  1. Ik vind rijles ook nog altijd wel een beetje spannend, succes met je theorie!

    BeantwoordenVerwijderen