24 januari 2015 / A Beautiful Mess Happy Mail

Wat is er nou fijner dan een kaartje in de post krijgen, of een kaartje versturen? Niet voor niets doe ik al meer dan 4 jaar aan Postcrossing. Er is bijna niets fijner dan in plaats van een appje te sturen op iemands verjaardag, een kaartje in de brievenbus te gooien. Handgeschreven, met een leuke postzegel erop. Daarom was ik meteen verliefd toen ik op A Beautiful Mess, een van mijn favo blogs, het Happy Mail abonnement zag. Ik heb het drie maanden uitgeprobeerd, en nu is het tijd voor een review!

Happy Mail is eigenlijk een soort van 'Glossybox' onder de kaarten en andere schattige spulletjes. Elke maand ontvang je een envelop (die gewoon door je brievenbus past) met daarin een heleboel kaarten. Je hebt drie verschillende soorten abonnementen;

- het jaarabonnement à $15;
- het half jaar abonnement à $18;
- het 'maandelijkse' abonnement - oftewel eenmalig, mits je het op tijd afzegt - à $20.

Bovenop deze bedragen komt er wereldwijd nog $2 verzendkosten op (wat echt een schijntje is). De waarde van Happy Mail is moeilijk te berekenen, ze laten alles zelf drukken, maar volgens de dames van ABM zou dit boven de $50 liggen. Voordat de envelop verzonden wordt, posten ze ook elke maand een 'unboxing' van het setje. Hierdoor is het al bekend wat je krijgt. Met name voor de mensen die per maand willen beslissen of ze de box bestellen of niet, is dit heel erg handig.

De inhoud bestaat voornamelijk uit kaarten, zowel ansichtkaarten als 'dubbele' kaarten voor heel veel gelegenheden. Verjaardagen, zomaar-kaartjes, verhuiskaartjes, trouwkaartjes. Voor elke gelegenheid zit er elke maand wel iets bij. Daarnaast zit er elke maand wel iets leuks bij zoals een notitieboekje, gift tags, stickers, een postertje, etc.

De foto die je hierboven ziet, is de inhoud van de januari envelop. In totaal dus 8 kaarten, een stickervel, een poster, een coupon boekje en gift tags.

Mijn oordeel? Ik ben ontzettend enthousiast! Ik had meteen een jaarabonnement genomen, risicolopende dat het niks was, maar ik heb absoluut geen spijt. Voor $17, dus rond de 14 euro, krijg je ontzettend veel kaarten en bouw je een leuke collectie op. Elke maand is het weer een feestje als de envelop in mijn brievenbus ligt.

Zoals ik al zei, is het het geld zeker waard. Volgens mij krijg je ontzettend veel inhoud voor wat je betaalt, inclusief verzendkosten. Daarnaast zijn het ontzettend unieke en leuke kaarten, van goede kwaliteit. Het is allemaal gedrukt op prachtig papier. En ik ben gewoon elke keer verliefd op hun schattige, leuke designs. Ja, ik zou zeker zeggen dat Happy Mail een aanrader is!

Ben je ook enthousiast geworden? Via de ABM shop kun je Happy Mail bestellen. Je hebt hier (helaas) wel een creditcard voor nodig. Voor meer uitleg, lees hier de blogpost van A Beautiful Mess zelf.

1 opmerking