Over bebjebenthe

Hoi hoi, welkom op mijn blog! Ik ben Benthe, 18 jaar en ik ben naast bloggen druk bezig met school (eerste jaars studente Politicologie op de Radboud Universiteit) en mijn bijbaantje bij Eetcafé de Likkepot in Rosmalen.

Waar komt de bijnaam bebjebenthe vandaan? Een vriendinnetje op de basisschool noemde me altijd zo. Dit ben ik gaan gebruiken voor mijn hotmail, voor mijn blogjes, voor Twitter en uiteindelijk werd ik op de middelbare school ook door veel mensen zo genoemd. Je moet wat met twee meisjes met dezelfde naam ;)

Al sinds mijn geboorte woon ik in Rosmalen, een groot dorp bij Den Bosch. Toch zie ik mezelf meer als Bosch meisje dan Rosmalense. Mijn vader komt uit Den Bosch, ik heb zelf in Den Bosch op school gezeten en ondanks dat mijn bijbaantje me steeds Rosmalenser maakt, topt er vooral niks aan het Oeteldonkse carnaval :)

Deze september begin ik dus aan mijn studie Politicologie en ik heb er veel zin in - maar kan er verder nog weinig over zeggen. De middelbare schooltijd was voor mij heerlijk en zal dan ook altijd met goede herinnering terugkijken op het ds. Pierson college.

Op deze blog vind je eigenlijk een beetje van alles wat ik leuk vind. Boeken, lekker eten, leuke plekjes. Daar houd ik me graag mee bezig, en ondanks dat ik niet altijd even actief ben, probeer ik overal inspiratie op te doen.

Hopelijk geniet je een beetje van het lezen van mijn blog en als je nog opmerkingen, vragen of om een andere reden contact met mij wil opnemen kun je dat doen via bebjebenthe@hotmail.com

Daarnaast vind je me verder ook op Twitter, Pinterest en Tumblr.

Liefs,

Benthe